om_oss

Vår affärsidé och vision

Vår vision är att leverera en helhetslösning inom search, rekrytering och gruppsammansättning, med 100% kundnöjdhet. Vi gör det som är bäst för er och arbetar alltid med kunden i centrum.

Vi uppnår detta genom att vara en partner för er och som hela tiden konsulterar och rådgör med dig och kandidaten under hela processens gång och som samtidigt arbetar med ett aktivt nätverk. Med oss kan du känna dig trygg med att du får rätt kandidat som matchar det du söker utan onödiga intervjuer och omstarter.

Vi arbetar med kunden i centrum och vill skapa affärsnytta genom att lägga ner merparten av tiden före rekryteringsarbetet startar. Detta ger en träffsäker rekrytering där vi kan sticka ut hakan och lova en 100% matchning. Vi gör en personlig rekrytering tillsammans med er, vi tror att det är kunden som vet vad den vill ha inte vi. Vi gör detta genom att hela tiden arbeta tätt ihop med er som kund med full insyn på vad vi gör.

Kontakt: Liselott Wigstrand Tuvesson 0703-89 50 60 liselott@thuvtech.se Mikael Wigstrand Tuvesson 0702-701404 mikael@thuvtech.se Copyright 2012 ThuvTech