karriar

Karriär

Vår relation till dig

Att byta jobb är för de allra flesta människor ett stort beslut. Vår uppgift är att genomföra rekryteringar som får både företag och människor att växa och vi lägger därför extra kraft på att matcha dig till rätt jobb och företag. Din erfarenhet, motivation och dina framtida ambitioner är grunden i vårt matchningsarbete. Vi ser långsiktigt på vår relation till dig och vet av erfarenhet att våra vägar kommer att korsas flera gånger under ett arbetsliv.

Att bli rekryterad

Thuvtech rekryterar främst inom IT men har även uppdrag för specialister inom andra områden. Du kan anmäla ditt intresse för nytt jobb genom att registrera ditt CV i vår databas, Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och visas aldrig för någon utomstående utan att du har gett ditt tillstånd. Du kan även bli kontaktad för ett specifikt jobb utan att du själv anmäld dig som sökande. Vi har i dessa fall, via vårt kontaktnät, fått tips om dig och vill föra en förutsättningslös diskussion om ditt nuläge och dina framtidsplaner. Kanske är timingen helt rätt och vårt uppdrag en intressant utmaning för dig.

Interim Management

Thuvtech är en samarbetspartner för dig som arbetar som konsult. Vi har erfarna, kompetenta och specialiserade konsulter. Vi sköter all administration kring uppdragen så att du som konsult kan koncentrera dig på det du är bäst på. Genom att samarbeta med oss har du stora möjligheter att få spännande och utvecklande uppdrag inom just ditt specialistområde.

Vi tror att alla människor har mer att ge, kan prestera långt mer än vad han/hon vet om. Det gäller bara att se till att kraften släpps fri, ett sätt kan vara att hamna på rätt arbetsplats med rätt arbetsuppgifter.

Kontakt: Liselott Wigstrand Tuvesson 0703-89 50 60 liselott@thuvtech.se Mikael Wigstrand Tuvesson 0702-701404 mikael@thuvtech.se Copyright 2012 ThuvTech