Om ThuvTech

ThuvTech Search & Selection AB hjälper företag att identifiera och söka upp de personer som gör skillnad för dig och ditt företag, personer som är duktiga på det de gör, har framåtanda och hjälper företaget att nå sina affärsmål. Vi som arbetar på ThuvTech Search & Selection har spetskompetens och lång erfarenhet inom våra respektive områden och vi har skapat oss ett brett kontaktnät av specialister och ledare. Vår kompetens gör att vi kan erbjuda en helhetslösning när det gäller kompetensförsörjning och sammansättning av personal i ditt företag. Med vår erfarenhet, kompetens och kontakter kommer vi alltid att leverera det vi har lovat och det ni efterfrågat. Vi arbetar med rekrytering av specialister och ledare inom IT.

Skillnaden mellan bra och dålig lönsamhet för företaget är personalen. Se till att ditt företag har den personal som är bäst för er. Vi kan göra skillnad i valet av personal vid rekryteringen.

Vilka är vi?

ThuvTech Search & Selection AB arbetar med search tjänster samt rekrytering av specialister och ledare inom IT. Vi har lång arbetslivserfarenhet inom branschen och kan rekrytering. Vi har ett brett nätverk av specialister och ledare. Vi har väl beprövade och effektiva metoder som gör oss till ett effektivt, prisvärt och framtidsinriktat alternativ till de mer traditionella search- och rekryteringsbolagen. För dig som kandidat har du en partner som hjälper dig till en ny anställning där du trivs och utvecklas.

Vi tillsätter specialister och ledare inom IT. Vi har valt att nischa oss för att kunna fokusera och skapa relationer med de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna inom dessa områden.

Vår bakgrund

Liselott Wigstrand Tuvesson; är rekryteringsspecialist med mer än 13 års erfarenhet av rekrytering och search av specialister och ledare inom IT och har även arbetat som projektledare för internationella utvecklingsprojekt inom HR. Jag är specialiserad på profilframtagning och använder OPQ som verktyg. Jag har ett stort intresse av människor och tycker att det är viktigt att människor hamnar i rätt organisation och i rätt roll som gör att de trivs och tycker att det är roligt att gå till jobbet.

Mikael Wigstrand Tuvesson; har 19 års erfarenhet från IT-verksamhet som ledare i många olika branscher, t.ex. säljbolag, tillverkande industri, bank och försäkring. Jag har stor teknisk förståelse och bredd, har haft budget-och personalansvar. Har arbetat både med strategiskt IT-arbete och drift och underhåll av IT-system.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt person för din organisation.

Våra värderingar

Vår erfarenhet av rekryteringsprocesser är att det många gånger begränsas till att fylla en vakans och att flytta kompetens mellan olika bolag. Tillräcklig kraft läggs inte på att matcha kandidaten mot företagets vision, mål och värdegrund, vilket leder till felrekryteringar och ökande kostnader. Det är mycket därför vi har skapat vårt bolag för att kunna göra skillnad och skapa bra resultat för ditt företag.

Vårt uppdrag är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa.

Vi utgår alltid från uppdragsgivarens affär och framtida utmaningar samt kopplar detta till kandidatens egna drivkrafter, mål och värderingar. En lyckad rekrytering innebär att kandidaten bidrar till företagets utveckling samtidigt som hon/han utvecklas som individ.

Engagerade, personliga och relationsbyggande är de tre ledorden som beskriver hur vi arbetar och vill förhålla oss till våra kunder och kandidater.

Vår affärsidé och vision

Vår vision är att leverera en helhetslösning inom search, rekrytering och gruppsammansättning, med 100% kundnöjdhet. Vi gör det som är bäst för dig och arbetar alltid med kunden i centrum.

Vi uppnår detta genom att vara en partner till dig som hela tiden konsulterar och rådgör med dig och kandidaten under hela processens gång och som samtidigt arbetar med ett aktivt nätverk. Med oss kan du känna dig trygg med att du får rätt kandidat som matchar det du söker utan onödiga intervjuer och omstarter.

Vi arbetar med kunden i centrum och vill skapa affärsnytta genom att lägga ner merparten av tiden före rekryteringsarbetet startar. Detta ger en träffsäker rekrytering där vi kan sticka ut hakan och lova en 100% matchning. Vi gör en personlig rekrytering tillsammans med dig och vi tror att det är du som kund som vet vad du vill ha, inte vi. Vi gör detta genom att hela tiden arbeta tätt ihop med dig som kund med full insyn på vad vi gör.

Samarbetspartner

ThuvTech arbetar för långsiktiga relationer vilket betyder att vi också vill skapa mervärde för våra kunder och konsulter. En del av det arbetet går ut på att knyta an utvalda samarbetspartners inom områden som kan tillföra våra kunder och konsulter ytterligare fördelar med att anlita ThuvTech.

http://www.firstreserve.se/
First Reserve
First Reserve är rekryterings- och bemanningsföretaget som värdesätter engagemang, långsiktighet och kvalitet. De vänder sig till beslutsfattare och kandidater inom områdena Ekonomi, HR/lön, Försäkrings/finans och Administration inom Storstockholm. De som arbetar på First Reserve har alla varit i branschen länge och är vana vid att sätta sig in i olika företag och deras situationer.

Kontakt: Liselott Wigstrand Tuvesson 0703-89 50 60 liselott@thuvtech.se Mikael Wigstrand Tuvesson 0702-701404 mikael@thuvtech.se Copyright 2012 ThuvTech