Om oss

ThuvTech Search & Selection AB arbetar med search och rekrytering av IT specialister och ledare. Vi hjälper företag att identifiera och söka upp de personer som gör skillnad för dig och ditt företag, personer som är duktiga på det de gör, har framåtanda och hjälper företaget att nå sina affärsmål . Vi som arbetar på Thuvtech Search & Selection har spetskompetens och lång erfarenhet inom våra respektive områden, vi har skapat oss ett brett kontaktnät av specialister och ledare. Vår kompetens gör att vi kan erbjuda en helhetslösning när det gäller kompetensförsörjning och sammansättning av personal i ditt företag. Med vår erfarenhet, kompetens och kontakter kommer vi alltid att leverera det vi har lovat och det ni efterfrågat.

Skillnaden mellan bra och dålig lönsamhet för företaget är personalen, se till att företaget har den personal som är bäst för er. Vi kan göra skillnad i valet av personal vid rekryteringen.

Kontakt: Liselott Wigstrand Tuvesson 0703-89 50 60 liselott@thuvtech.se Mikael Wigstrand Tuvesson 0702-701404 mikael@thuvtech.se Copyright 2012 ThuvTech